Zoals het een echte wapensmid betaamt kunt u bij ons terecht voor al uw reparaties en defecten aan uw vuurwapen arsenaal

Verdoes-Techniek beschikt ook over een eigen ingenieurs afdeling waar het mogelijk is om complexe ontwerpen en custom oplossingen te bedenken. Zo kunnen wij voor u compleet custom wapens ontwerpen en bouwen, net als specifieke accessoires en hulpmiddelen. 

Verdoes-Techniek is van oorsprong opgeleid als chirurgische instrumentmaker. Hierdoor kunnen wij ook niet vuurwapen-technische zaken voor u uitvoeren, zoals:

Onderhoud vuurwapens Verdoes Techniek

Wij verzorgen onderhoud aan alle type vuurwapens voor bedrijven (special effects & musea), particulieren, verenigingen en verzamelaars.

Cerakote - Verdoes Techniek Amsterdam

Cerakote is een ceramische coating die bij uitstek geschikt is voor vuurwapens en is op de meeste materialen toe te passen zoals staal, aluminium, kunststof en hout.

Consignatie & Bewaring - Verdoes Techniek Amsterdam

Wij van Verdoes Techniek nemen graag de verkoop van uw oude wapen voor onze rekening (consignatie).

Daarnaast is het ook mogelijk om wapens voor een periode bij ons 'onder te brengen' wanneer u deze wapens tijdelijk niet meer bij uzelf kan of wil opslaan (bewaring).

Verdoes-Techniek is sinds September 2014 gestart met de verkoop van munitie.

De minimale ordergrootte is 1000 stuks en voor verenigingen / collectieve bestellingen gelden speciale prijzen.

Juwelen Bolt - Verdoes Techniek Amsterdam

Sommige klanten willen een perfecte smering van hun bolt. Meestal betreft het een bolt van een grendelgeweer, maar ook een bolt van een semi automaat zal hier een betere smering door krijgen.

Checkering - Verdoes Techniek Amsterdam

Een veel gehoorde klacht bij klanten is dat het greepstuk van hun pistool te glad is, waardoor het snel uit hun hand kan glijden. De oplossing is het aanbrengen van een ruw oppervlak op de plaatsen waar dit nodig is.