Verdoes-Techniek is een door de rechtbank beëdigd vuurwapen deskundige. Hierdoor kunnen wij, bij schade of zelfs bij een strafbaar feit, ingehuurd worden om een officieel rapport samen te stellen. Dit om de situatie voor niet vuurwapen deskundige helder te maken.

Verdoes-Techniek is van oorsprong opgeleid als chirurgische instrumentmaker. Hierdoor kunnen wij ook niet vuurwapen-technische zaken voor u uitvoeren, zoals:

Onderhoud vuurwapens Verdoes Techniek

Wij verzorgen onderhoud aan alle type vuurwapens voor bedrijven (special effects & musea), particulieren, verenigingen en verzamelaars.

Cerakote - Verdoes Techniek Amsterdam

Cerakote is een ceramische coating die bij uitstek geschikt is voor vuurwapens en is op de meeste materialen toe te passen zoals staal, aluminium, kunststof en hout.

Consignatie & Bewaring - Verdoes Techniek Amsterdam

Voor verenigingen en particulieren bieden wij de mogelijkheid om door middel van een onderhoud- contract (APK) de levensduur van u vuurwapen te verlengen en de reparatie kosten zo veel mogelijk te beperken.

Verdoes-Techniek is sinds September 2014 gestart met de verkoop van munitie.

De minimale ordergrootte is 1000 stuks en voor verenigingen / collectieve bestellingen gelden speciale prijzen.

Juwelen Bolt - Verdoes Techniek Amsterdam

Sommige klanten willen een perfecte smering van hun bolt. Meestal betreft het een bolt van een grendelgeweer, maar ook een bolt van een semi automaat zal hier een betere smering door krijgen.

Checkering - Verdoes Techniek Amsterdam

Een veel gehoorde klacht bij klanten is dat het greepstuk van hun pistool te glad is, waardoor het snel uit hun hand kan glijden. De oplossing is het aanbrengen van een ruw oppervlak op de plaatsen waar dit nodig is.